Produkty pro kari develey (7)

ČERSTVÝ CASSOULET Z CASTELNAUDARY S KACHNÍM CONFITEM - ČERSTVÝ

ČERSTVÝ CASSOULET Z CASTELNAUDARY S KACHNÍM CONFITEM - ČERSTVÝ

Tradiční příprava v troubě: odstraňte ochrannou fólii a předehřejte troubu na 7. stupeň/240°C. Poté snižte teplotu trouby na 5. stupeň/150°C (5. stupeň) a vložte svou "cassole" do trouby na: 20 minut pro formát 1 porce 45 minut pro formát 2 porce 1h15 minut pro formát 4 porce
Bio Dijonská hořčice - s medem a kořením La Cigale Provençale

Bio Dijonská hořčice - s medem a kořením La Cigale Provençale

Ingredience: - Hořčičná semena - Alkoholový ocet - Nerafinovaná mořská sůl - 10 % medu - 0,5 % koření - Cukr - Voda Tipy k použití: Ideálně doplňuje bílé maso a ryby. Přináší originální a rafinovaný nádech do všech vašich omáček. Tento produkt je také k dispozici v 100 g sklenici.
Zelný guláš - Bistronomický

Zelný guláš - Bistronomický

Přelijte pokrm do hrnce a zahřejte několik minut na mírném ohni, občas promíchejte, nebo přelijte obsah plechovky do vhodné nádoby a ohřejte v mikrovlnné troubě 2 až 3 minuty na maximální výkon. Tuky: 6,2 g Z toho nasycené mastné kyseliny: 2,5 g Sacharidy: 3,6 g Z toho cukry: 1,9 g Vláknina: 1,1 g Bílkoviny: 6,9 g Sůl: 1,1 g
Bio dijonská hořčice - s pimentem Espelette La Cigale Provençale

Bio dijonská hořčice - s pimentem Espelette La Cigale Provençale

Ingredience: - Hořčičná semena - Alkoholový ocet - Nerafinovaná sůl - 2,5 % prášek z pálivé papriky Espelette - Voda Tipy na použití: Ideální pro dochucení omáček a zálivek. Skvěle ochutí maso a ryby. Tento produkt je také k dispozici v 100 g sklenici.
Bio dijonská hořčice La Cigale Provençale

Bio dijonská hořčice La Cigale Provençale

Ingredience: - Hořčičná semena - Alkoholový ocet - Nerafinovaná mořská sůl - Voda Tipy k použití: Jeho výrazná chuť potěší milovníky pikantních jídel. Ideálně doplní vaše maso, grilované pokrmy a bude perfektní pro přípravu zálivky nebo majonézy. Tento produkt je také k dispozici v balení 100 g, 370 g, 750 g a v kbelících 800 g a 4 kg.
Pikantní Klobásový Rougail - Pivovar

Pikantní Klobásový Rougail - Pivovar

Vychutnejte si toto lahodné Rougail s klobásami Montbéliard a chili L’Oiseau z Réunionu ve dvou. Inspirováno nejlepšími pivovary, tento recept neobsahuje barviva, umělé aroma ani konzervanty.
Dijonská hořčice s černými olivami - LEONY

Dijonská hořčice s černými olivami - LEONY

Ingredience: - Hořčičná semena* - Alkoholový ocet* - Sůl - 4 % černé olivy* - Voda * produkty z ekologického zemědělství Doporučení k použití: Tato hořčice se používá do zálivky na rajčatový salát nebo k masu na grilu a bílému masu. Natřete ji jen na kousek chleba jako předkrm... Tento produkt je také k dispozici ve sklenici o hmotnosti 100 g a 200 g.